werkzaamheden opbouw boot

15-8-2014

Vandaag om 10.00 naar de boot gegaan en dan maar afwachten of de weergoden deze dag mee werken.

Gestart met het dek van de kajuit, en na anderhalf uur schuren was dit mooi schoon. dit is geschuurd met korrel 40 - 60 -120

Dit is nu gereed om de 1ste laag primer er op te gaan zetten maar helaas de weergoden hadden iets anders bedacht.

maar om half 2 moesten we stoppen met de werkzaamheden dit door een flinke bui.

ja hopelijk is het morgen beter en dan  gaan we maar weer verder.

zaterdag 16-8-2014

Helaas heeft de buien radar het weer goed mis want tot half 1 is het blijven regenen. geen schuurwerk maar toch hebben we iets nuttigs kunnen doen.

zie menu schroefas.

Donderdag 21-8  gestart met het schuren van de zijkanten van de opbouw.

Hierdoor moesten de rubbers en de ramen ook verwijderd worden.

Nadat deze aan 1 kant verwijderd waren zijn we gaan schuren en later weer afgeplakt met plastic zodat de regen niet naar binnen kan gaan.

Ook vandaag de motor laten draaien omdat Bas ook deze dag aanwezig was. Hij startte direct en daar was k blij mee. Bas was zeer te spreken over de motor, maar zag wel dat er enkele kleine aanpassingen gedaan moeten worden, wat ten goede komt voor de Yanmar motor.

Ook het laswerk van de afvoer van de toilet weg geslepen zodat dat er ook weer netjes uit ziet aan de buitenkant ook aan de binnenkant moet het netjes afgewerkt worden.

Ook zaterdag 23 -8 vroeg naar de boot om de zelfde werkzaamheden te doen als afgelopen donderdag. In de ochtend was er veel regen maar na 12.00 is het droog geworden en konden we ook de andere kant doen. Tijdens de regen diverse werkzaamheden binnen gedaan.

de ramen zij nu tijdelijk afgeplakt zowel aan stuur en bakboord.

Dinsdag 2-9-2014

Het bovendek is in de 1ste laag grondverf gezet.